Xarxes socials: Facebook Twitter Youtube

ESP

CAT

ENG

Novetats

  La generositat de Daniel Jones

02/05/2016

El món acadèmic i investigador ha volgut retre un homenatge al professor Daniel Jones (1950-2007), nou anys després de la seva inesperada defunció, amb la publicació del llibre pòstum Industrias de la Comunicación y la Cultura en España y Cataluña, on es recull una selecció d’articles i textos de l’investigador publicats durant la seva trajectòria professional acadèmica. L’obra, compilada per les professores de la Universitat Autònoma de Barcelona Isabel Fernández Alonso i Maria Corominas Piulats, ha estat publicada per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull), dins de la col·lecció Documentos de Estudio.

  La televisió, el millor amic de l’home

02/03/2016

El conseller delegat de Mediaset Espanya, Paolo Vasile, considera que “la televisió és el millor amic de l’home per la seva companyia i afirma que les xarxes socials no són l’enemic sinó un complement a la televisió tradicional i que aquesta seguirà tenint una centralitat fonamental”.

  La ràdio digital: lluny de la realitat

01/28/2016

La digitalització ha impactat en tots els àmbits de la comunicació digital. I la ràdio digital s’ha aturat abans de néixer? Com es pot impulsar el pas de la ràdio analògica a la digital com passa alguns països europeus? En el marc de les V Jornades Tecnològiques del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) s’han analitzat les causes de la dificultat de la implementació de la ràdio digital a Espanya, les seves avantatges i els seus inconvenients.

  Com seran els humans del futur?

01/21/2016

Ciborgs, superhumans i clons. Evolució o extinció? Què vol dir ser humà avui? Com serà la humanitat d’aquí a cent anys? El potencial tecnològic avança a tota velocitat; hem de continuar modificant el nostre cos, la nostra ment i la nostra vida quotidiana, o hi ha uns límits que no es poden superar? Sota aquestes preguntes es presenta l’exposició +Humans al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona fins al 10 d’abril.

  Crònica gràfica de Barcelona

12/27/2015

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona repassa la història gràfica de la capital catalana amb l’exposició Pérez de Rozas. La crònica gràfica de Barcelona. 1931-1954, que homenatja el llegat dels Pérez de Rozas, una de les nissagues més importants del fotoperiodisme a Barcelona, amb fotografies de la Segona República, la Guerra Civil i el primer franquisme. La mostra es pot visitar fins al 21 de maig.